close
تبلیغات در اینترنت
خواص لبو در طب سنتی

اين پنجره صرفا براي تامين منابع مالي وبلاگ ايجاد شده است !

با کليک روي دکمه × یا دکمه بستن آنرا ببنديد

به وبلاگ من خوش آمديد

دوشنبه 15 آذر 1395
خواص لبو در طب سنتی خواص لبو در طب سنتی خواص لبو در طب سنتی خواص لبو در طب سنتی خواص لبو در طب سنتی خواص لبو در طب سنتی خواص لبو در طب سنتی
جای تبلیغات شما
تلگرام هواداران باشگاه پرواز
خواص لبو در طب سنتی
  • تعداد بازدید : 96

  • خواص لبو در طب سنتی

    خواص لبو در طب سنتی

    خواص لبو در طب سنتی

    خواص لبو در طب سنتی

    خواص لبو در طب سنتی

     

    در ادامه مطلب نوشته شده است ...

     

    خواص چغندر از نگاه امام رضا علیه السلام

    قدس آنلاین – حسینعلی پورافضلی: با پایان یافتن فصل سرما رفته رفته برگهای چغندر جای اسفناج را در سبد غذایی خانواده‌ها به خود اختصاص می دهد. برگهایی که در طب اسلامی برای آن فواید بسیاری ذکر شده است.

    در طب اسلامی برگ چغندر برای درمان التهاب مجاری ادرار و شربت چغندر بهترین نوشابه و تقویت‌کننده بدن و دافع سموم بدن دانسته شده است. امام رضا (ع) می فرماید: به مریضها برگ چغندر را بخورانید ، زیرا که درآن شفاست و دردی در آن نیست و بیمار را به خواب راحت اندازد و سودا را به حرکت در آورد و خوره را قطع کند و برای سینه پهلو مناسب است .

    چغندر گیاهی است با فواید بسیار که پخته ی آن را لبو می گویند . بخش های خوراکی این گیاه هم برگ آن است و ،هم ریشه آن. در برگ های این گیاه در طول روز قند تولید می شود و هنگام عصر اگر برگ آن را خام بخورید کاملاً شیرین است. امام رضا علیه السلام :به بیمارانتان ، چغندر (یعنى برگ آن را) بدهید ؛ چرا که در آن ، درمان است و هیچ بیمارى اى به همراه ندارد و هیچ عارضه اى در آن نیست و خواب بیمار را آرام مى سازد . امّا از خودِ چغندر بپرهیزید ؛ چرا که سودا را تحریک مى کند.

    همانطور که در روایت گفته شده است ، استفاده از برگ چغندرهیچ گونه عوارض جانبی ندارد و به طور خاص برای بیماران می توان از آن استفاده نمود چون هم در روند بهبودی تسریع ایجاد خواهد کرد و هم اینکه با توجه به خواصیت خواب آور بودن آن تحمل بیماری را سهل خواهد نمود و در نتیجه میزان مصرف مسکن را کاهش خواهد داد و از طرف دیگر سودایی را که از بدن تجمع پیدا کرده به حرکت درآورده وآماده دفع شدن از بدن می نماید و یک سودا زدای خوب است و یکی دیگر از خواص آن استفاده برای سرماخوردگی و سینه پهلو است .

    در روایتی امام رضا (ع) برای بهبود وضعیت استخوانها استفاده از برگ چغندر را توصیه کرده اند. احمد بن محمّد بن ابى نصر می گوید که امام رضا علیه‏السلام به من فرمود: «اى احمد! میل تو به سبزى‏ها چگونه است؟». گفتم : همه را دوست دارم. فرمود : «اگر چنین است ، بر تو باد چغندر ؛ چرا که بر ساحل فردوس مى‏روید . در آن ، شفاى هر دردى است.

    این امام رئوف علیه السلام همچنین در سفارشی دیگر برای تقویت بنیه استخوانی می فرماید : هیچ چیز مانند برگ چغندر برای شخص مبتلا به درد سینه مفید نیست . چغندر- منظور برگ آن است – جذام را ریشه کن می کند ، موجب سفت شدن استخوان ها می گردد و گوشت را می رویاند.

    بررسی ها کاملا نشان داده که یک ساعت بعد از مصرف آب چغندر کاهش تاثیر گذاری در فشار خون دیده می شود و بعد از سه تا چهار ساعت به میزان حداکثر رسیده و حتی آثار شگفت انگیز آن بعد از ۲۴ ساعت نیز باقی می ماند.از این رو امام رضا (ع) چغندر را نیز تصفیه کننده خون برشمرده اند.درباره فواید چغندر می فرمایند : « عقل را استحکام مى‏بخشد و خون را تصفیه مى‏کند».

    حضرت رضا (ع) می فرماید: سداب عقل را زیاد مى‏ کند جز آنکه آب کمر را خشک میکند، و هر کس پس از خوردن آن بخوابد، از طاعون و دمل و سینه پهلو در امان خواهد بود.

     

    طرز پخت لبو:

    چغندر قرمز ۵ عدد  .  آب ۵ لیوان  .  شکر یا نبات ۳ قاشق غذاخوری

    طرز پخت لبو روی اجاق گاز : چغندرها را خوب بشویید ، ۵ لیوان آب و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن را ببندید و به مدت ۲ – ۳ ساعت بگذارید لبوها بپزند و نرم شوند ( باید پس از پخت ۲ لیوان آب ته قابلمه باقی مانده باشد ).

    پس از پخت لبوها را از قابلمه خارج کنید و پوست بکنید و حلقه ای خرد کنید  ، شکر یا نبات را به آب لبو اضافه کنید سپس لبوهای حلقه شده را داخل قابلمه برگردانید و ۱ ساعت دیگر با حرارت ملایم لبوها را بپزید سپس لبوها را از قابلمه خارج کنید و شیره ای که ته قابلمه باقی مانده است را روی لبوها بریزید و داغ سرو کنید.

    طرز پخت لبو در فر : چغندرها را بشویید و با پوست داخل آلمینیوم بپیچید سپس چغندرها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزند و نرم شوند ، این روش پخت رژیمی بوده و نیازی به شکر ندارد.

    نکته ها : بهتر است چغندرها را کوچک و سفت انتخاب کنید تا لبوی خوشمزه تری داشته باشید ، در صورتی که چغندر بزرگ است به مقدار آب بیشتر و زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد ، برای قرمز ماندن رنگ لبو و جلوگیری از سیاه شدن لبو دو سر ضخیم چغندر را با چاقو جدا نکنید.

    منبع:niksalehi.com

     

     

    ,خواص لبو,خواص لبو قرمز,خواص لبو در بارداری,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو و شلغم,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو در بارداری,خواص لبو قرمز,خواص لبو خام,خواص لبو و شلغم,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص لبو برای زن باردار,خواص لبو برای کودکان,خواص لبو براي مو,خواص لبو برای بارداری,خواص لبو برای دیابت,خواص لبو برای جنین,خواص لبو بارداری,خواص لبو پخته,خواص لبو پخته شده,خواص پودر لبو,خواص پزشکی لبو,خواص لبو برای پوست,خواص لبو قرمز پخته,خواص آب لبو پخته,خواص لبو ویکی پدیا,خواص لبو بر پوست,خواص لبو تبیان,خواص ترشی لبو,خواص ترشي لبو,خواص ترشی لبو قرمز,خواص لبو برای جنین,خواص لبو براي جنين,خواص جغندر لبو,خواص لبو بر جنین,خواص ابو جهل,خواص لبو چغندر,خواص لبو چیست؟,خواص چغندر لبو در بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو یا چقندر,خواص لبو یا چغندر قرمز,خواص لبو يا چغندر,خواص لبو یا چغندر در بارداری,خواص لبو برای زن حامله,خواص حرز ابو دجانه,خواص لبو خام,خواص لبو قرمز,خواص لبو در بارداری,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو و شلغم,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو در بارداری,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو در لاغری,خواص دارویی لبو,خواص درماني لبو,خواص دارويي لبو,خواص درمانی لبو قرمز,خواص داروئی لبو,خواص لبو برای دیابت,خواص لبو روازاده,خواص رنگ لبو,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو برای زن باردار,خواص لبو برای زن حامله,خواص لبو سیب هویج,خواص لبو سیب و هویج,خواص لبو برای سرماخوردگی,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو از نظر طب سنتی,خواص لبو سفید,خواص لبو در درمان سرماخوردگی,خواص لبو طب سنتی,خواص آب لبو سیب هویج,خواص لبو و شلغم,خواص لبو پخته شده,خواص لبو شلغم,خواص لبو شیرین,خواص شیره لبو,خواص لبو و شلغم در بارداری,خواص شربت لبو,خواص لبو,خواص لبو قرمز,خواص لبو در بارداری,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو و شلغم,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو از نظر طب سنتی,خواص لبو طب سنتی,خواص و طبع لبو,خواص و طبیعت لبو,خواص طبع لبو,خواص لبو,خواص لبو قرمز,خواص لبو در بارداری,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو و شلغم,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص و عوارض لبو,خواص لبو با عسل,خواص لبو,خواص لبو قرمز,خواص لبو در بارداری,خواص لبو برای زنان باردار,خواص لبو در طب سنتی,خواص لبو و شلغم,خواص لبو در دوران بارداری,خواص لبو و چغندر,خواص لبو برای پوست,خواص لبو با ماست,خواص و فواید لبو,خواص لبو فشار خون,خواص لبو قرمز,خواص لبو قرمز خام,خواص لبو قرمز پخته,خواص اب لبو قرمز,خواص درمانی لبو قرمز,خواص لبو یا چغندر قرمز,خواص لبو قندی,خواص ترشی لبو قرمز,خواص و مضرات لبو قرمز,خواص لبو برای کودکان,خواص و کالری لبو,خواص لبو برای کبد,خواص لبو برای کودک,خواص گیاهی لبو,خواص گیاه لبو,خواص لبو لاغری,خواص لبلبو,خواص لبو در لاغری,خواص لبو واب لبو,خواص لبو برای لاغری,خواص ماست لبو,خواص مفید لبو,خواص ميوه لبو,خواص لبو با ماست,خواص لبو براي مو,خواص لبو و ماست,خواص و مضرات لبو,خواص و معایب لبو,خواص آب لبو برای مو,خواص آب لبو برای موی سر,خواص لبو از نظر طب سنتی,خواص باور نکردنی لبو,خواص لبو و شلغم,خواص لبو و چغندر,خواص لبو و ماست,خواص وطبع لبو,خواص لبو واب لبو,خواص لبو سیب و هویج,خواص لبو و آب لبو,لبو و خواص آن,لبو و خواص,خواص لبو و شلغم در بارداری,خواص لبو هویج سیب,خواص لبو سیب و هویج,خواص لبو همشهری,خواص آب لبو سیب هویج,خواص لبو يا چغندر,,,,,,,,,

     

     

     
    نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی